Go eftermiddag!

Idag är det en helt vanlig söndag , och jag stter eller snarare ligger med datorn i knät . Kollar runt lite och så . Imorgon är det sista seriösa dagen i skolan , på tisdag har vi bara städ dag och avslutning :)

Det ska bli så skönt med jul lov !
Guud va jag är trött och seg .
Jag ska be min lillasyster att gå och handla godis eller choklad :$ hah men hon kommer vägra!
sån är jag , lat .. lat..lat..laaaaaaat hahah ;)
Nerå , nånting får man ta itu med själv .
här kommer också horoskop julen 2010 :

Horoskop julen 2010

Väduren ca 20/3 – 19/4
Nu är det jul igen och tomten han myser så gott i sin iver över att få dela ut sina gåvor till alla och en var som så ivrigt väntar på hans besök. En tid med festinslag och dukade julbord bjuds du till och kanske är det också med en beräkning om kärleksfullt besök som någon i din krets hyser. Du blir så glad och du sprider själv glädje dit du kommer. Ett julpaket som innehåller en telefon eller annat medieaktivt kan vara din bästa julklapp att få. Att helt slumpmässigt köpa dig en lott under juldagarna kan vara din bästa chans till sköna och överraskande vinstpengar.

Oxen ca 20/4 – 20/5
Du som är så naturnära och trivs så fint i ditt hem ska nu komma att få chans till att besöka en vintrig plats där du kan testa din förmåga på skidor och kälkars värld. I grund är du mycket sund men nu kan det vara så att du ser chansen till lite frossande och spännande måltider. Det måste vara ett julbord som lockar dina smaklökar till god aptit med alla sina spännande anrättningar. Bantningen sköter skidor och promenader så visst ska du unna dig lite god mat när du nu kan få chans därtill. Ett julpaket med konstnärligt innehåll kan komma till dig och kanske får du även ett värdepapper att glädjas till. 

Tvillingarna ca 21/5 – 20/6
Tomtar i långa banor tycks nu önska att få vara i din sköna miljö. Låt dem alla få komma in och trivas i ditt tjäll då stjärnorna tror att du höjer ditt hems sköna atmosfär och alla känner sig väl omhänder¬tagna. Duka ditt julbord med skinka, korvar och alla de olika rätter du kan prestera. Det tycks vara i svensk miljö du trivs som bäst. I år tycks du ha råd att ge gåvor då mina stjärnor ser dig göra paket i vackra färger och det i massor, så du har säkert många att få glädja med ett julpaket. Bästa paket till dig själv kan innehålla en bok eller något tekniskt spännande. Ett spel på hästar kan även det vara rätt.

Kräftan ca 21/6 – 21/7
Med din fina fantasi så bygger du dig ett vackert och ombonat hem med tomtar och allehanda andra inslag av jul i dess vackraste tappning. Blomster gör allt i ditt hem så levande vackert. Tacka ja till inviter som talar om fest i julpyntad miljö, du får höra skratt och vänners glada kramar kan vara det allra bästa att få i julklapp. Praktiska redskap som hör köket till kan även det vara en fin julklapp för dig att få. Barn som ystert leker i din miljö är nog det bästa för dig och deras glädje över allt spännande i julpaketen är inte att ta miste om. Du kan höra till dem som får lycka med dig vid köp av ett sifferspel som Keno eller lotto. Kanske är det värt att testa. 

Lejonet ca 22/7 – 22/8
Bara njut av den jul som nu kommer att omge dig med kramar och klappar av alla de slag. Du är värd all fin gemenskap av familj och vänner. Du bjuds till julbord och där saknas ingenting så magen spänner åt alla håll och du blir faktiskt glad över denna så härliga julmåltid. Promenader får dig att tappa ett gram och väl är väl det så bara njut och hoppas du har barn runt dina ben som busar och tjoar av glädje. Den bästa gåva du kan få är familjens sköte men även ett paket med överraskande innehåll gör dig glad och det oavsett vad det innehåller. Önska dig även ett spel på hästar. 

Jungfrun ca 23/8 – 22/9
Julklappar och blomster kommer till dig och du tycks bli verkligt glad. Får du en tomte så blir den genast placerad på finaste plats. Stjärnorna talar om julbord med dignande innehåll som du bara inte orkar ta allt av, men även ögat får sitt och det är inte dumt. Jullekar kan det bli och sång med tomtevisor så vackra. Ja där du är finns julglädje av bästa sort. Vill man ge dig en julklapp så är det i någon form av klädedräkt som du tycks skina som mest av. Ett slumpmässigt köp av en lott kan även det vara ett lyckat val. En kortare resa kan ge dig den avkopplande näring du behöver.       

Vågen ca 23/9 – 22/10
Hör du till dem som har chans att vistas i mer som lantlig och vintrig miljö under julhelgerna så får du det nog som allra bäst. Julen tänker krama om dig på ett rart sätt och det med julbord, godsaker och annat spännande att få festa runt med. Vänner som skrattar och julsånger som tonar så fint i din miljö. Ja, du får chans till en skönt avkopplande helg om du så bara vill. Vill man göra dig glad så kan det ha med ett skönhetsinslag som presentkort till ett SPA eller kanske till en teater som bjuder dig på avkopplande och rolig underhållning. Barn gillar dig och ditt så pedagogiska sätt att vara. 

Skorpionen ca 23/10 – 21/11
Soliga och varma miljöer kan du visst resa till, men bäst det får du i vintrig skön hemmiljö och där tycks du duka upp till en julhelg av bästa sort. Man tycker om att besöka dig så du får antagligen många som vill äta av ditt julbord. Det kan kosta en del men du tycks ha tagit med detta i beräkningen och bara ler av glädje över andras trivsel hos dig. Böcker och kanske en telefon av senast sort kan finnas i ditt julpaket. Någon vill även bjuda dig på en resa, en resa där bara ni två finns med i raraste kärlekslycka. Även en vacker juvel kan finna sin väg till dig. 

Skytten ca 22/11 – 21/12
Julsånger klingar så vackert i ditt hem och du tycks vara helt inne på att duka till en julhelg av bästa sort av det som ditt hem förmår. Där finns gott om julmat att reta smaklökarna med och du får besök som gör dig på härligt humör. Barn har fullt upp att titta på paketen och försöka gissa vad de kan innehålla. Paket som du får kan innehålla böcker och kanske inslag av skön musik. Kläder är annars något som mina stjärnor tror att du blir gladast åt. Men även något som kan ha med enkla men praktiska ting att använda i din köksmiljö kan glädja dig. Tomten tycker om dig så krama tomten. 

Stenbocken ca 22/12 – 20/1
I familjens och glada vänners lag kan du komma att finna din julhelg vara som bäst. Ett sorl av röster som alla talar i munnen på varandra, ja hos dig finns det många som vill vara. Ett julbord finns även i ditt hem med mat som lockar gommen till intag. Godsaker och drycker av olika slag, javisst trivs man hos dig och det så att många vill stanna kvar. Musik med julsånger hörs tona och du själv myser så gott. Vill man ge dig en julklapp så kan det vara lyckat med innehåll som är konstinfattat. Varför inte en teaterbiljett som får dig avkopplat glad? En bok kan även det vara en välkommen julklapp. 

Vattumannen ca 21/1 – 18/2
Med ditt så logiska sätt att vara som familjmedlem och vän så vinner du fint gehör för det du talar om. Nu under julhelgen kan det vara som du fångar andras intresse just genom ditt sätt att konversera. Det kan vara så att du vill göra en resa och visst blir det spännande med det nya och även här firas det jul och på ett ganska så liknande sätt som du är van. Men i den vintriga miljön blir det som bäst med tomte, gran och julbord att lockas till. Vill man ge dig en julklapp så kan det vara något som har med en revy eller teater att göra som glädjer dig som mest. Tomten tycker att du ska köpa dig en lott.

Fiskarna ca 19/2 – 19/3
Du trivs fint hos andra och visst är det spännande att få se nya miljöer, men du trivs allra bäst i din egen sköna hemmiljö. Där finns plats för gran och tomte. Julbord och gotter. Och tittar du under granen så finns där nog även spännande julpaket att glädjas till. Ett julpaket kan innehålla något tekniskt som en musikspelare eller kanske en telefon. Där finns även chans till bokpaket och kläder. Ja, du har minsann en ombonat fin julhelg att vänta. Är det så att du känner för det, så unna dig att testa ett spel på lotto och får du vinst så kan du köpa dig en teaterbiljett .


jag tycker att horoskop är skoj , för att det alltid stämmer!

Jag själv är lejonet

och Alicia är tvillingarna

tror ni på horoskop? ;)

/Lina<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback